ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη εκστρατεία της Αστυνομίας - 353 καταγγελίες μέσα σε μια νύχτα

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη εκστρατεία της Αστυνομίας - 353 καταγγελίες μέσα σε μια νύχτα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών αναφέρει σε ανακοίνωση της.

Συνεχίστηκαν την Παρασκευή (11/1) μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (12/1) οι δράσεις της Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών, με περιπολίες και ελέγχους ανά το Παγκύπριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων το τελευταίο 24ωρο, μέλη της Αστυνομίας σε όλες τις επαρχίες, διενήργησαν 109 ελέγχους οχημάτων στα οποία επέβαιναν 136 πρόσωπα, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για την πρόληψη της παραβατικότητας και την αποτροπή αδικημάτων κατά περιουσίας.

Περαιτέρω, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων ανά το Παγκύπριο, μέλη της Αστυνομίας προέβησαν, μεταξύ άλλων, σε 332 καταγγελίες οδηγών για παράβαση του ορίου ταχύτητας και σε 21 καταγγελίες οδηγών, οι οποίοι εντοπίστηκαν να οδηγούν τα οχήματα τους υπό την επήρεια αλκοόλης.

Παράλληλα, τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν και παρείχαν οδική βοήθεια σε 22 οδηγούς οχημάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top