ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλο ντέρμπι: Πόνταρε Megabet Plus για το ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Μεγάλο ντέρμπι: Πόνταρε Megabet Plus για το ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Το μεγάλο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση δεσπόζει των αναμετρήσεων του Σαββάτου για την 16η αγωνιστική, και το αποτέλεσμα του αναμένεται με τεράστια αγωνία.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες καθώς μπορεί το ΑΠΟΕΛ να είναι φαβορί στην έδρα του, όμως έχει ένα πρόβλημα στο γκολ ενώ δεν υπολογίζεται ο φορμαρισμένου Μούσα Αλ Τάμαρι που βρίσκεται στο Ασιατικό Κύπελλο. Την ίδια στιγμή, η Ανόρθωση είναι αήττητη μακριά από το γήπεδο της επομένως δεν αποκλείεται να κάνει και την έκπληξη.

Επιλέγουμε Χ σε απόδοση 3.40 στην Megabet Plus. Ο άσος για νίκη του ΑΠΟΕΛ έχει απόδοση 1.65, ενώ το διπλό για νίκη της Ανόρθωσης είναι στο 4.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over 2.5 γκολ είναι 1.90, ενώ για το under 2.5 γκολ είναι 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.75.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100% μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top