ΠΑΦΟΣ: Έβδομη μέρα στην αναμονή χιλιάδες μαθητές - Καμία τοποθέτηση από τις δύο πλευρές

ΠΑΦΟΣ: Έβδομη μέρα στην αναμονή χιλιάδες μαθητές - Καμία τοποθέτηση από τις δύο πλευρές

Εν αναμονή εξελίξεων βρίσκεται η Ο.ΣΥ.ΠΑ. και κατ’ επέκταση οι χιλιάδες μαθητές που παραμένουν χωρίς μεταφορικό μέσο. 

Της Γεωργίας Παππούτα 

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι τη Δευτέρα 14/01 αναμένεται συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, για το θέμα της διαφοράς μεταξύ της εταιρείας του ΟΣΥΠΑ και του Υπουργείου. 

Οι λεωφορειούχοι συνεχίζουν για έβδομη μέρα την απεργία τους με τους μαθητές να είναι τα ‘θύματα’ ανάμεσα σε Υπουργείο και ΟΣΥΠΑ. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ΟΣΥΠΑ, κανένας αρμόδιος δεν μπόρεσε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση, αφού όπως μας ανέφεραν ‘απεργούν’. Ενώ σε επικοινωνία με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το αρμόδιο υπουργείου απέφυγε να τοποθετηθεί επί του θέματος, εφόσον αναμένει τις εξελίξεις εντός της ημέρας.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE