ΠΑΦΟΣ: Έβδομη μέρα στην αναμονή χιλιάδες μαθητές - Καμία τοποθέτηση από τις δύο πλευρές

ΠΑΦΟΣ: Έβδομη μέρα στην αναμονή χιλιάδες μαθητές - Καμία τοποθέτηση από τις δύο πλευρές

Εν αναμονή εξελίξεων βρίσκεται η Ο.ΣΥ.ΠΑ. και κατ’ επέκταση οι χιλιάδες μαθητές που παραμένουν χωρίς μεταφορικό μέσο. 

Της Γεωργίας Παππούτα 

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι τη Δευτέρα 14/01 αναμένεται συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, για το θέμα της διαφοράς μεταξύ της εταιρείας του ΟΣΥΠΑ και του Υπουργείου. 

Οι λεωφορειούχοι συνεχίζουν για έβδομη μέρα την απεργία τους με τους μαθητές να είναι τα ‘θύματα’ ανάμεσα σε Υπουργείο και ΟΣΥΠΑ. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ΟΣΥΠΑ, κανένας αρμόδιος δεν μπόρεσε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση, αφού όπως μας ανέφεραν ‘απεργούν’. Ενώ σε επικοινωνία με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το αρμόδιο υπουργείου απέφυγε να τοποθετηθεί επί του θέματος, εφόσον αναμένει τις εξελίξεις εντός της ημέρας.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE