ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν σταμάτησε ούτε στη Λεμεσό η Ανόρθωση – Μόνη 4η η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Δεν σταμάτησε ούτε στη Λεμεσό η Ανόρθωση – Μόνη 4η η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Η Ανόρθωση και η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως πέτυχαν τις δυο πιο σημαντικές νίκες της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών στις τέσσερεις αναμετρήσεις που έγιναν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019. Η Ανόρθωση κέρδισε μέσα στη Λεμεσό τον Απόλλωνα με 3-0 και η Ολυμπιάδα παρόλο ότι δυσκολεύτηκε την Αναγέννηση Δερύνειας στην έδρα της με 3-1. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ ξεπέρασε στην Πάφο το εμπόδιο του «Κorantina Homes» Παφιακού, ενώ η «Robo Markets» AΕΛ συνέχισε να κερδίζει υποτάσσοντας το ΘΟΙ στο Αυγόρου με 3-0.

«Με κρύο αίμα» πήρε το ντέρμπι στη Λεμεσό
«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3 (21-25, 14-25, 23-25)
Η Ανόρθωση δεν σταμάτησε ούτε στη Λεμεσό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Άνκαι ο παθιασμένος Απόλλωνας με νέο προπονητή τον Μάριο Παναγίδη έφερε αντίσταση πέτυχε την 11η συνεχή νίκη και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Ο Απόλλων έμεινε στην 5η θέση.
Πολύ δυνατό ήταν το πρώτο σετ με την ομάδα του Παναγίδη να είναι ανταγωνιστικό και να βάζει πίεση στις πρωταθλήτριες που επικράτησαν τελικά με 25-21 και προηγήθηκαν στον αγώνα με 0-1 σετ.

Η Ανόρθωση ήταν πολύ καλή στο δεύτερο σετ και κέρδισε 25-14, γράφοντας το 2-0. Ο Απόλλων έμεινε πίσω στο σκορ και έχασε το σετ.

Στο τρίτο σετ ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός με την Ανόρθωση με «κρύο αίμα» να κερδίζει με 25-23 και τον αγώνα 3-0 σετ.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μ. ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ): Αγκουέρο, Δ. Σιμανόφσκι, Ιωαννίδου, Μανίταρου, Καριόκα, Πέρεζ – Λίμπερο: Zακχαίου. – Αλλαγές: I. Σιμανόφσκι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Κιγιάκοβα,Σταυρινίδου, Ράντονιτς, Καετάνο, Χαραλάμπους, Βασιλείου – Λίμπερο: Δαυϊδ.

Πέρασε ανώδυνα τη δοκιμασία της Πάφου
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΦΟΥ: «Korantina Homes» ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ 0-3 (21-25, 22-25, 10-25)
Ανώδυνα ξεπέρασε τη δοκιμασία στην Πάφο η Τεχνοοικία ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινες» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών, κέρδισαν στην Τεχνική Σχολή Πάφου τον «Korantina Homes» Παφιακό με 3-0 σετ και έμειναν τρίτες. Η ομάδα της Πάφου πάλεψε τα δυο πρώτα σετ, αλλά στο τρίτο υστέρησε και έχασε 0-3.

Δυνατές «μάχες» έγιναν στο πρώτο σετ με τις Παφίτισσες να δείχνουν πυγμή, αλλά τις Σκαλιώτισσες με όπλο την εμπειρία να κερδίζουν 25-21 και να προηγούνται.

Ίδια τροπή είχε το δεύτερο σετ με την Τεχνοοικία ΑΕΚ να κερδίζει 25-22 και να αυξάνει το προβάδισμά της. Στο τρίτο σετ τα δεδομένα ήταν αλλιώς αφού η ομάδα της Λάρνακας επιβλήθηκε, κέρδισε 25-10 και τον αγώνα 3-0 σετ.

«Korantina Homes» ΠΑΦΙΑΚΟΣ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Xριστοδούλου, Τολεντίνο, Μίλκα, Γιωργάλλα, Χατζηλαμπρή, Βέρπλ – Λίμπερο 1: Κουππή, Λίμπερο 2: Τσαγγάρη. – Αλλαγές: Δημητρίου, Νικολάου, Σάββα.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (ΑΛ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ): Στρίμερ, Γκόγκιτς, Νικ. Στυλιανού, Λοβ, Ειρ. Ιωάννου, Ιορδάνους – Λίμπερο 1:. Μοσφιλιώτη, Λίμπερο 2: Xρυσηλίου. – Αλλαγές: Δημητρίου.

Μόνη τέταρτη η Ολυμπιάδα Ν.
ΣΑΛΑ «ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (28-26, 23-25, 25-16, 25-17)
Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε το ζητούμενο η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως που παρά το γεγονός ό,τι τα βρήκε σκούρα από την Αναγέννηση Δερύνειας κέρδισε για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών με 3-1 στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή». Η νίκη της προσφυγικής ομάδας αποκτά τεράστια σημασία αφού πλέον έμεινε μόνη τέταρτη με 19 βαθμούς ξεφεύγοντας τρεις βαθμούς από τον Απόλλωνα και έξι από τον «Korantina Homes» Παφιακό. Η Αναγέννηση που στα δυο πρώτα σετ ήταν πολύ καλή έμεινε στην 7η θέση μετά την κατάκτηση του σετ.

Εντυπωσιακό το πρώτο σετ με πολλές διακυμάνσεις και την Ολυμπιάδα να επικρατεί στους έξτρα πόντους 28-26 και να προηγείται.

Η απάντηση της Αναγέννησης ήταν άμεση και ισοφάρισε τον αγώνα κερδίζοντας το δεύτερο σετ 25-23.
Στο τρίτο και τέταρτο σετ η Ολυμπιάδα ήταν ανώτερη και κέρδισε 25-16 και 25-17 εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3-1 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Oικονομίδου, Μορόνου, Γκούντγουορθ, Πέτρου, Χαραλάμπους, Χέρβεϊ – Λίμπερο: Κούτα – Αλλαγές: Mποζίνου, Ψιλογένη, Χαραλαμπίδου, Γεωργιάδου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Ι. ΚΟΥΜΗ): Ειρ. Λουκά, Παπαγιάννη, Φελλά, Σομπόλ, Γκρίμπαν, Αντωνίου –Λίμπερο: Οικονόμου. – Αλλαγές: Xατζηθωμά.

Νέα νίκη για την «Robo Markets» AΕΛ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – «Robo Markets» ΑΕΛ 0-3 (22-25, 18-25, 24-26)
Η «Robo Markets» ΑΕΛ πέρασε και από την Τεχνική Σχολή Αυγόρου στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα της Λεμεσού συνάντησε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό ΘΟΙ αλλά κέρδισε με 3-0 και έμεινε στη δεύτερη θέση. Το ΘΟΙ ήταν πολύ κοντά σε όλα τα σετ και κυρίως στο τρίτο το έχασε στους έξτρα πόντους.

Οι «γαλαζοκίτρινες» εξασφάλισαν το ψυχολογικό ντοπάρισμα όταν κέρδισαν το πρώτο σετ με 25-22. Αυτό φάνηκε στη συνέχεια όταν η ομάδα του Ιβάνοβιτς κέρδισε με 25-18 το δεύτερο σετ και έβαλε βάσεις νίκης. Η ομάδα του Αυγόρου δεν παράτησε τον αγώνα και στο τρίτο σετ άγχωσε τις Λεμεσιανές αφού οδήγησε το σετ στους έξτρα πόντους, αλλά υπέκυψε με 24-26 χάνοντας τον αγώνα.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Φορτές,Λεγκρός, Κάρυου, Κάμπος, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Χαραλάμπους, Νικόλα.

«Robo Markets» ΑΕΛ( B. ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ): Kωνσταντίνου, Μάγκντιτς, Πεχλιβάνη, Κχαταρασβίλι, Πένε, Παύλου – Λίμπερο1 : Στεφάνου, Λίμπερο 2: Κοκκή.

Η βαθμολογία (12η αγωνιστική)
1. Ανόρθωση (σε 11 αγώνες) 33-03 33
2. «Robo Markets» ΑΕΛ (σε 11 αγώνες) 27-11 25
3. Τεχνοοικία ΑΕΚ (σε 11 αγώνες) 26-09 24
4. Ολυμπιάδα Νεαπόλεως 24-24 19
5. Απόλλων (σε 11 αγώνες) 18-21 16
6.«Korantina Homes» Παφιακός 17-26 13
7. Αναγέννηση Δερύνειας 10-35 04
8. ΘΟΙ Αυγόρου 09-35 04

Πηγή: www.volleyball.org.cy

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top