BUSINESS NEWS

Κοίτα πως μπορεί να αλλάξει η ζωή σου… σε μόλις 1 λεπτό!

Κοίτα πως μπορεί να αλλάξει η ζωή σου… σε μόλις 1 λεπτό!

Ξημερώνει μια καινούρια μέρα… Ετοιμάζεσαι. Μπαίνεις στο αυτοκίνητο και πας αμέριμνος στη δουλειά. Σταματάς στο κόκκινο φανάρι και ξαφνικά ακούς έναν δυνατό θόρυβο. Συνειδητοποιείς ότι η οδηγός του πίσω οχήματος δεν φρέναρε έγκαιρα.

Κατεβαίνεις και ταυτόχρονα κατεβαίνει και αυτή. Αυτό ήταν. Κεραυνοβόλος έρωτας με την πρώτη ματιά! Η απαράμιλλη ομορφιά της και το σαγηνευτικό βλέμμα της ήταν αρκετά για να σε κάνουν να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Αν και μπήκες σε νέες… περιπέτειες από το πρωί δεν ανησυχείς, για δύο λόγους. Πρώτον, πιθανότατα έχεις γνωρίσει τον έρωτα της ζωής σου και δεύτερον, έχεις την Anytime by INTERAMERICAN!

Με ένα μόνο τηλεφώνημα, οι ειδικοί της Anytime by INTERAMERICAN θα μεταβούν έγκαιρα στη σκηνή του ατυχήματος και θα φροντίσουν για όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες που ακολουθούν. Τόσο απλά!

Τα υπόλοιπα, πιθανότατα, τα γνωρίζεις ήδη: συνεργείο της επιλογής σου, αποζημίωση στο πι και φι, το αυτοκίνητό σου σαν καινούριο και όλα ρολόι!

Απόκτησε τώρα full περιεκτική ασφάλιση αυτοκινήτου από μόνο €249 τον χρόνο!

Με ένα τηλεφώνημα στην Anytime by INTERAMERICAN θα μάθεις όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση αυτοκίνητου, αποζημίωση, επισκευή και εξυπηρέτηση που προσφέρονται.

Τηλεφώνησε στο 800 00 800 ή υπολόγισε την ασφάλεια αυτοκινήτου σε μόλις 1 λεπτό!

Εύκολα, απλά και… Anytime!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top