Σε σημερινή ανακοίνωση της, η Παιδοβουλή αναφέρει ότι έχει στείλει το πρωί επιστολή στον Υπουργό Παιδείας, ζητώντας άμεση ενημέρωση των μαθητών για τις προτάσεις του.
Η Παιδοβουλή θα συνεχίσει με υπευθυνότητα, χωρίς συναισθηματισμούς ή βεβιασμένες αποφάσεις, να διαβουλεύεται με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έχοντας στόχο την αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου, για το καλό των μαθητών και τώρα και μακροπρόθεσμα.
Τέλος, αναφέρει ότι δεν θεωρεί πρέπον, κατά την διάρκεια του διαλόγου που διεξάγεται, «οι εμπλεκόμενοι να προβαίνουν σε ενέργειες που τορπιλλίζουν την προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο σύστημα προς όφελος όλων μας».
ΠΑΙΔΟΒΟΥΛΗ: Παραπληροφόρηση σε σχέση με τα τετράμηνα
Η Παιδοβουλή, όντας σε επαφή με μαθητές από διάφορα σχολεία, διαφόρων πόλεων και διαφόρων ηλικιών, εκτιμά πως υπάρχει παραπληροφόρηση ή ελλιπής πληροφόρηση σχετικά με τον διάλογο, που συνεχίζεται για το θέμα του θεσμού των τετραμήνων και για το ενιαίο σύστημα αξιολόγησης του μαθητή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ολα τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Δείτε φωτογραφίες
Περιμένεις επίδομα ή σύνταξη; Δες ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτή την εβδομάδα
Καμίνι η Κύπρος: Αγγίζει τους 43 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε τίθεται σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση
Videogate: Στο κενό οι υποψίες για ποινικά αδικήματα – Στήνουν στον τοίχο το πόρισμα κόμματα και νομικοί

