ΠΑΙΔΟΒΟΥΛΗ: Παραπληροφόρηση σε σχέση με τα τετράμηνα

ΠΑΙΔΟΒΟΥΛΗ: Παραπληροφόρηση σε σχέση με τα τετράμηνα

Η Παιδοβουλή, όντας σε επαφή με μαθητές από διάφορα σχολεία, διαφόρων πόλεων και διαφόρων ηλικιών, εκτιμά πως υπάρχει παραπληροφόρηση ή ελλιπής πληροφόρηση σχετικά με τον διάλογο, που συνεχίζεται για το θέμα του θεσμού των τετραμήνων και για το ενιαίο σύστημα αξιολόγησης του μαθητή.



Σε σημερινή ανακοίνωση της, η Παιδοβουλή αναφέρει ότι έχει στείλει το πρωί επιστολή στον Υπουργό Παιδείας, ζητώντας άμεση ενημέρωση των μαθητών για τις προτάσεις του.
 
Η Παιδοβουλή θα συνεχίσει με υπευθυνότητα, χωρίς συναισθηματισμούς ή βεβιασμένες αποφάσεις, να διαβουλεύεται με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έχοντας στόχο την αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου, για το καλό των μαθητών και τώρα και μακροπρόθεσμα.

Τέλος, αναφέρει ότι δεν θεωρεί πρέπον, κατά την διάρκεια του διαλόγου που διεξάγεται, «οι εμπλεκόμενοι να προβαίνουν σε ενέργειες που τορπιλλίζουν την προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο σύστημα προς όφελος όλων μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και  Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές των τελευταίων ετών εισέρχεται η νέα προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, καθώς οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καθορίσουν αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σύγκληση μιας νέας διευρυμένης συνάντησης και τελικά, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE