ΓΙΑΦΚΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ενώπιον δικαστηρίου τα δύο αδέλφια- Εντελώς διαφορετική η στάση τους

ΓΙΑΦΚΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ενώπιον δικαστηρίου τα δύο αδέλφια- Εντελώς διαφορετική η στάση τους

Ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου τα δύο αδέλφια ηλικίας 24 και 26 ετών, αναφορικά με την «γιαφκα» ναρκωτικών σε διαμέρισμα στην Ανθούπολη.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στους δύο απαγγέλθηκαν 11 κατηγορίες μεταξύ αυτών συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και, κατοχή κοκαΐνης με σκοπό την προμήθεια.

Ο 24χρονος δήλωσε μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες ενώ ο 26χρονος αδελφός του παραδέχεται όλες εκτός από αυτήν της συνομωσίας.

Να θυμίσουμε ότι η ΥΚΑΝ είχε εντοπίσει συνολικά 2 κιλά και 700 γραμμάρια κοκαίνης στην κατοχή του 24χρονου που εξερχόταν από το διαμέρισμα ενώ πιστεύεται πως ο  ένας εκ των δύο προμήθευε με ναρκωτικά νεαρούς σε Ανθούπολη και Λακατάμια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE