ΓΙΑΦΚΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ενώπιον δικαστηρίου τα δύο αδέλφια- Εντελώς διαφορετική η στάση τους

ΓΙΑΦΚΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ενώπιον δικαστηρίου τα δύο αδέλφια- Εντελώς διαφορετική η στάση τους

Ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου τα δύο αδέλφια ηλικίας 24 και 26 ετών, αναφορικά με την «γιαφκα» ναρκωτικών σε διαμέρισμα στην Ανθούπολη.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στους δύο απαγγέλθηκαν 11 κατηγορίες μεταξύ αυτών συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και, κατοχή κοκαΐνης με σκοπό την προμήθεια.

Ο 24χρονος δήλωσε μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες ενώ ο 26χρονος αδελφός του παραδέχεται όλες εκτός από αυτήν της συνομωσίας.

Να θυμίσουμε ότι η ΥΚΑΝ είχε εντοπίσει συνολικά 2 κιλά και 700 γραμμάρια κοκαίνης στην κατοχή του 24χρονου που εξερχόταν από το διαμέρισμα ενώ πιστεύεται πως ο  ένας εκ των δύο προμήθευε με ναρκωτικά νεαρούς σε Ανθούπολη και Λακατάμια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE