Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου
Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.

«Μαζική διαρροή κωδικών πρόσβασης που περιέχει 773 εκατομμύρια λεπτομέρειες – Μάθετε εάν σας επηρεάζει» τιτλοφορείται το δημοσίευμα της Mirror που αποκαλύπτει την είδηση.
Τη διαρροή αυτών των στοιχείων αποκάλυψε ο Troy Hunt, ο εμπνευστής του site «HaveIBeenPwned», στο οποίο μπορεί κανείς να δει αν το email του έχει χακαριστεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη Mirror, αν εισάγετε το email σας στο συγκεκριμένο site, δεν θα σας πει αμέσως ότι οι κωδικοί σας έχουν διαρρεύσει, ωστόσο αν υπάρχει στη database του «HaveIBeenPwned», τότε σίγουρα να ανησυχήσετε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




