ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ομάδα της Ομόνοιας που στάθηκε άτυχη και τι έκαναν οι άλλες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ομάδα της Ομόνοιας που στάθηκε άτυχη και τι έκαναν οι άλλες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακου που μας πέρασε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 στάθηκε άτυχη καθώς γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα, στις καθυστερήσεις. Η ομάδα μας έχασε με 2-3 από τον Ολυμπιακό. Το «τριφύλλι» είχε αρκετές απουσίες όμως πάλεψε τον αγώνα. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, έκανε το 2-2 και στάθηκε άτυχο αφού δέχθηκε το 2-3 στις καθυστερήσεις. Το αποτέλεσμα αυτό έσπασε το αήττητο σερί 15 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή με 37 βαθμούς έχοντας απολογισμό 12 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Οι «πράσινοι» διατηρούν διαφορά 6 βαθμών από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ και επτά από την τρίτη ΑΕΛ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 μπήκε με ευρεία νίκη στη β’ φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά επιβλήθηκε εκτός έδρας του Άρη με 1-5. Το «τριφύλλι» βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ όμως έκανε την ανατροπή και στη συνέχεια πήρε μια άνετη νίκη. Χρήστηκαν σκόρερ οι Τάσος Γεωργίου, Αντόνιο Φώτη, Άγγελος Ζευκής, Λοΐζος Λοΐζου και Πέτρος Φωκάς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 προσπάθησε αρκετά αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Άρη με 1-0 εκτός έδρας. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν από μία στατική φάση και πήραν τελικά τους τρεις βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας του Άρη με 2-0. Οι ομάδα μας στάθηκε καλά στο παιχνίδι παρά τις οκτώ απουσίες που είχε, δείχνοντας πως έχει βάθος. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Σπυριδάκης.

H OMONOIA U14 πέτυχε την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας επιβλήθηκε εντός έδρας του Άρη με 2-0 και πανηγύρισε το «τρίποντο».  Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη χάρη στα γκολ των Αντρέου και Ερωτοκρίτου.

H OMONOIA U13 εξήλθε ισόπαλη 3-3 εκτός έδρας απέναντι στην Αγία Νάπα. Οι «πράσινοι» ήταν μπροστά με 1-2 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ και προηγήθηκαν με 3-2. Τελικά, οι ποδοσφαιριστές μας σκόραραν ακόμη μία φορά για το τελικό 3-3. Δύο γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ σημείωσε ο Αβρααμίδης και ένα ο Οζλέρ. Μετά από 16 αγωνιστικές η ομάδα μας ανέβηκε στους 27 βαθμούς με απολογισμό οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά:

U19: OMONOIA – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3

U17: ΑΡΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-5

U16: ΑΡΗΣ – OMONOIA 1-0

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΡΗΣ 2-0

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΡΗΣ 2-0

U13: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – OMONOIA 3-3».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top