Ροκάρει σε ρυθμούς «Iron Maiden» ο Νικόλας Παπαδόπουλος – VIDEO

Ροκάρει σε ρυθμούς «Iron Maiden» ο Νικόλας Παπαδόπουλος – VIDEO

Με ροκ και μέταλ μελωδίες, πέρασε το βράδυ της Κυριακής 20/01 ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, παρέστη σε συναυλία – εκδήλωση που διοργανώθηκε για συλλογή χρημάτων ούτως ώστε να στηριχθεί το Συμβούλιο Εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής για την Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Κακοποίησης και Εκμετάλλευσης Παιδιών, «Φωνή», στο Downtown live.

Ο κύριος Παπαδόπουλος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απόσπασμα από τη συναυλία όπου οι Φλαξ έπαιζαν το τραγούδι «The Trooper» του βρετανικού χέβι μέταλ συγκροτήματος, Iron Maiden, όπου έγραψε «Rock. Cyprus style!!».

Στην ίδια συναυλία τραγούδησαν οι Άννα Μιχαηλίδου και το συγκρότημα Χαρμανίδης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE