ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Συνελήφθη ο Σλοβάκος πρώην πυγμάχος φερόμενος συνεργός του Σήφη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Συνελήφθη ο Σλοβάκος πρώην πυγμάχος φερόμενος συνεργός του Σήφη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνελήφθη στην Κερύνεια ο Σλοβάκος, φερόμενος συνεργός του Ιωσήφ.

Ο Σλοβάκος Μιροσλάβ Μπαλαζόβσεκ που φέρεται να είναι συνεργός του Ιωσήφ Ιωσήφ, ο οποίος βρίσκεται σε κρατητήρια των κατεχομένων, συνελήφθη στην Κερύνεια.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, ο Σλοβάκος Μπαλάζοβσεκ για τον οποίο υπήρχε η υποψία ότι χρησιμοποιούσε ψεύτικο όνομα, συνελήφθη στο σπίτι όπου κρυβόταν στην Κερύνεια έπειτα από πληροφορία που δόθηκε στην «αστυνομία» Κερύνειας. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στο «επαρχιακό δικαστήριο» Κερύνειας.
 
Ο Σλοβάκος φέρεται να εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας του Νίκου Ροδοθέου στις ελεύθερες περιοχές τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE