ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Συνελήφθη ο Σλοβάκος πρώην πυγμάχος φερόμενος συνεργός του Σήφη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Συνελήφθη ο Σλοβάκος πρώην πυγμάχος φερόμενος συνεργός του Σήφη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνελήφθη στην Κερύνεια ο Σλοβάκος, φερόμενος συνεργός του Ιωσήφ.

Ο Σλοβάκος Μιροσλάβ Μπαλαζόβσεκ που φέρεται να είναι συνεργός του Ιωσήφ Ιωσήφ, ο οποίος βρίσκεται σε κρατητήρια των κατεχομένων, συνελήφθη στην Κερύνεια.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, ο Σλοβάκος Μπαλάζοβσεκ για τον οποίο υπήρχε η υποψία ότι χρησιμοποιούσε ψεύτικο όνομα, συνελήφθη στο σπίτι όπου κρυβόταν στην Κερύνεια έπειτα από πληροφορία που δόθηκε στην «αστυνομία» Κερύνειας. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στο «επαρχιακό δικαστήριο» Κερύνειας.
 
Ο Σλοβάκος φέρεται να εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας του Νίκου Ροδοθέου στις ελεύθερες περιοχές τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE