ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 38χρονος στο κελί - Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο για κλοπή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 38χρονος στο κελί - Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο για κλοπή

Πρόσωπο ηλικίας 38 ετών, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (21/01), δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής προϊόντων από υποστατικό.

Η εν λόγω υπόθεση διαπράχθηκε στις 17 Ιανουαρίου, 2019, όπου κλάπηκαν διάφορα προϊόντα αξίας 300 περίπου ευρώ, από υποστατικό στη Λευκωσία.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.