ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 38χρονος στο κελί - Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο για κλοπή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 38χρονος στο κελί - Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο για κλοπή

Πρόσωπο ηλικίας 38 ετών, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (21/01), δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής προϊόντων από υποστατικό.

Η εν λόγω υπόθεση διαπράχθηκε στις 17 Ιανουαρίου, 2019, όπου κλάπηκαν διάφορα προϊόντα αξίας 300 περίπου ευρώ, από υποστατικό στη Λευκωσία.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE