ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούμενος έβριζε αστυνομικό μπροστά από δικαστή – «Πάρτε τον να ηρεμήσει»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούμενος έβριζε αστυνομικό μπροστά από δικαστή – «Πάρτε τον να ηρεμήσει»

Ένταση προκλήθηκε σε δικαστική αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Τρίτη 22/1 όταν κατηγορούμενος ξεκίνησε να βρίζει αστυνομικό άνευ λόγου και αφορμής.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης διάρρηξης, στην οποία εμπλέκεται ο κατηγορούμενος.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πρόκειται για νεαρό άντρα, με καταγωγή από τον Πόντο, ο οποίος ενώ βρισκόταν στο κατηγορητήριο ξεκίνησε να βρίζει αστυνομικό, με τον δικαστή να προσπαθεί μάταια να τον ηρεμήσει.

Ο κατηγορούμενος, συνέχισε απτόητος να βρίζει στην αγγλική τον αστυνομικό, με τον Δικαστή τελικά να ζητά από τους αστυνομικούς όπως τον «πάρουν έξω μέχρι να ηρεμήσει» και να διατάζει την προσωρινή κράτηση του μέχρι ωσότου να ηρεμήσει, ώστε να συνεχιστεί αργότερα η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.