ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥ: Στο δικαστήριο ο 37χρονος - Τον ‘έκαψε’ μαρτυρία πολίτη

ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥ: Στο δικαστήριο ο 37χρονος - Τον ‘έκαψε’ μαρτυρία πολίτη

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν εντός της δικαστικής αίθουσας την Τρίτη (22/01), πολίτης αναγνώρισε τον 37χρονο μετά την σύλληψη του ως το άτομο που επιχειρούσε να κλέψει αυτοκίνητο. 

Του Χρήστου Ζήνωνος  

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση του 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται για αδικήματα κλοπής αυτοκινήτων και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς που διαπράχθηκαν τον Μάρτιο του 2018 αλλά και τον Ιανουάριο 2019. 

Όπως σημειώθηκε εντός της δικαστικής αίθουσας το dna του υπόπτου συνδέθηκε με σπασμένο παράθυρο οχήματος, το οποίο κλάπηκε τον Μάρτιο του 2018. Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις και αναζητεί πιθανό συνεργό του υπόπτου. 

Ο 37χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (21/1) στη Λευκωσία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λευκωσίας) και ΟΠΕ Λευκωσίας. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.20μ.μ, ο 37χρονος θεάθηκε μαζί με ακόμη δύο πρόσωπα να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο ενοικιάσεως και στη συνέχεια να εισέρχονται σε κατοικία στη Λευκωσία. 

Στην κατοχή του 37χρονου εντοπίστηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,2 γραμμαρίων και κοκαΐνης βάρους 0,2 γραμμαρίων και συνελήφθη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top