ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Με σοβαρό τραύμα στο πόδι ο 30χρονος

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Με σοβαρό τραύμα στο πόδι ο 30χρονος

Το πόδι του 30χρονου εργάτη που παγιδεύτηκε σε προπέλα καθώς δούλευε σε βάθος 1,5 μέτρου, υπέστη κάταγμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος μετά το εργατικό ατύχημα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται με σπάσιμο στο πόδι. Η κατάστασή του είναι εκτός κινδύνου και αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

Θυμίζουμε ότι, στις 17:07 της Τρίτης (22/1) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για εργατικό ατύχημα σε λατομείο και παρασκευαστήριο σκυροδέματος στην Παρεκκλησιά, στη Λεμεσό. 

Εκεί εντοπίστηκε ο 30χρονος αλλοδαπός εργάτης, το πόδι του οποίο εκγλώβισε προπέλα μηχανήματος, καθώς εργαζόταν σε λάκκο 1,5 μέτρου βάθους με σκοπό να καθαρίσει μηχάνημα ανακύκλωσης υλικών.

Στο σημείο ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με ομάδα και όχημα διάσωσης και έγινε αποπαγίδευση του εργάτη με χρήση διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού. 

Αστυνομία και λειτουργός του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας παρευρέθηκαν στη σκηνή του επεισοδίου.

Μ. Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top