LIFESTYLE

Ο Κύπριος επιχειρηματίας που βρέθηκε στα καστιγκ του Master Chef - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Κύπριος επιχειρηματίας που βρέθηκε στα καστιγκ του Master Chef - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το πρώην μοντέλο και ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων βρέθηκε στο reality μαγειρικής και δεν πέρασε απαρατήρητος. Αλλά δυστυχώς δεν πήρε το πράσινο φως με το τραχανώτο του.

Το όνομά του είναι Στέλιος και κατάγεται από την Κύπρο. Το Elio προέκυψε από την παραμονή του στο Μιλάνο ως μοντέλο. Ο 49χρονος ζει στην Αθήνα, όπου διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντελων.

O Κύπριος επιχειρηματίας Elio Alnetti πρώην manager της Βίκυς Καγιά βρέθηκε στο Master Chef και τον παρακολουθήσαμε να φτιάχνει τραχανώτο για τους τρεις κριτές.

Η μαγειρική ήταν και είναι η μεγάλη του αγάπη, ενώ ένα από τα όνειρά του είναι να ανοίξει ένα μικρό μαγαζάκι και να μαγειρεύει ο ίδιος.

Ο Elio Alneti έφτιαξε ένα τραχανώτο, ωστόσο παρά το ότι ήταν νόστιμο όπως του είπαν οι τρεις κριτές δεν ήταν ένα πιάτο που μπορούσε να τον οδηγήσει στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Και οι τρεις κριτές επέλεξαν να μην περάσει ο Elio στην επόμενη φάση του reality. 

Δείτε την εμφάνισή του στο video του zappit.gr:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top