ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται ξανά βροχές και καταιγίδες- Πότε «ανοίγουν οι ουρανοί»

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται ξανά βροχές και καταιγίδες- Πότε «ανοίγουν οι ουρανοί»

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Πέμπτη 24/1 αναµένεται ασθενής χαµηλή πίεση και κατά διαστήµατα σκόνη στην ατµόσφαιρα. Βροχές και καταιγίδες προβλέπει η μετεωρολογικη υπηρεσία. Διαβάστε αναλυτικά πότε αλλά και τις περιοχές που θα επηρεαστούν.

 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε µέτριους µέχρι ισχυρούς, 4 µε 5 µποφόρ, και παροδικά στα νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυρούς, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά γενικά ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια τοπικά ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από ψηλές νεφώσεις, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα καταστεί κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και στα νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ, για να τραπούν σταδιακά από το µεσηµέρι και µετά σε νοτιοανατολικούς ως νοτιοδυτικούς, ασθενείς µέχρι µέτριους, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά µέχρι ισχυρούς, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και τοπικά, κυρίως µέχρι το µεσηµέρι, ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ αναµένεται σταδιακή καλυτέρευση του καιρού. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αρχικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια που θα είναι µέχρι ταραγµένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, µε πιθανότητα να σηµειωθούν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή και το Σάββατο ενώ την Κυριακή αναµένεται να σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το ύψος το

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top