ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΣΚΑΣΕ… το «ΜΠΑΜ»! Πήρε δανεικό τον παικταρά της Γιουβέντους (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΕΣΚΑΣΕ… το «ΜΠΑΜ»! Πήρε δανεικό τον παικταρά της Γιουβέντους (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Τσέλσι θα γίνει ο πέμπτος ευρωπαϊκός σταθμός του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος παραχωρήθηκε στους «μπλε» με την μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους.

Κάτοικος Λονδίνου κι επισήμως είναι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, αφού η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα τον δανεισμό του Αργεντινού στράικερ, από την Γιουβέντους.

Ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στην Μίλαν (8 γκολ) θα ξανασμίξει με τον Μαουρίτσιο Σάρι, τον οποίο είχε τεχνικό στην Νάπολι κι ελπίζει ότι θα θυμηθεί την σεζόν 2015-16, όταν με αυτόν προπονητή είχε σκοράρει 36 γκολ στην Serie A, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην Ιταλία.

Ο «Πιπίτα» πήρε το αγαπημένο του νούμερο 9, ενώ η άφιξη του στην Τσέλσι σημαίνει την παράλληλη αποχώρηση του Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος οδεύει ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Ιγκουαΐν!
 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top