Στη δημοσιότητα η ετήσια έκθεση του Γενικού Ελεγκτή

Στη δημοσιότητα η ετήσια έκθεση του Γενικού Ελεγκτή

Παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η ετήσια έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για το 2017.

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης  στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (24/1) βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για να παραδώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ετήσια έκθεσή του για το 2017.

Η έκθεση αποτελείται από πενήντα οκτώ σελίδες.

Σε αυτές, ο Γενικός Ελεγκτής αναφέρεται μεταξύ άλλων στον τελικό απολογισμό του κρατικού προϋπολογισμού και στην δημοσιονομική του έκθεση.

Επίσης, αναφέρεται σε προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στους ελέγχους των δημοσίων και άλλων οργανισμών.

Δείτε την έκθεση πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE