ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αντίπαλο τη Ρουμανία στην Κύπρο τα επόμενα φιλικά της Εθνικής Παίδων U17

Με αντίπαλο τη Ρουμανία στην Κύπρο τα επόμενα φιλικά της Εθνικής Παίδων U17

Μετά τα φιλικά με τη Δανία, νέο διπλό εντός έδρας φιλικό για την Εθνική Παίδων U17 μέσα στο Φεβρουάριο.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Κοινοτικό Στάδιο Σωτήρας στις 5 και 7 Φεβρουαρίου τη Ρουμανία στα πρώτα φιλικά που θα γίνουν με την καθοδήγηση του νέου μας Ομοσπονδιακού προπονητή Μάκη Σεργίδη.

Τα δύο φιλικά με τη Δανία έδωσαν τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα αλλά και οι νεαροί διεθνείς μας κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες σε υψηλότερο επίπεδο.

Η Εθνική μας θα συνεχίσει το νέο κύκλο των υποχρεώσεων της τον ερχόμενο Απρίλιο στη Ρουμανία, όπου θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά ανάπτυξης που θα διοργανώσει η Ομοσπονδία της Ρουμανίας σε συνεργασία με την UEFA.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος Ρουμανία, Κύπρος, Ρωσία και εκκρεμεί η τέταρτη ομάδα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 15 μέχρι τις 21 Απριλίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top