ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ύποπτος για κλοπή χρημάτων ενώ θα έπρεπε να επιδιορθώνει τη στέγη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ύποπτος για κλοπή χρημάτων ενώ θα έπρεπε να επιδιορθώνει τη στέγη

Προσωποκράτηση σε 27χρονο αναφορικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, καθώς και εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, καθώς και εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, στις 30 Νοεμβρίου, 2018, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 77χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι, στις 27 Νοεμβρίου, είχε καταλήξει σε συμφωνία με τον 27χρονο, όπως ο τελευταίος επιδιορθώσει τη στέγη της κατοικίας του παραπονούμενου για το ποσό των €3,300.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 27χρονος επέστρεψε στην οικία του παραπονούμενου στις 28/11/2018 με άλλο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ο 77χρονος, έδωσε στον 27χρονο το συμφωνηθέν ποσό των €3,300, ενώ αργότερα διαπίστωσε ότι η επιδιόρθωση στην στέγη του δεν είχε γίνει, ενώ την επόμενη ημέρα, 29/1/2018 διαπίστωσε ότι έλειπε και το χρηματικό ποσό των €600.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 6.40 χθες το απόγευμα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top