ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Ανρί το χειρότερο ρεκόρ προπονητή της Μονακό τα τελευταία… 66 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Ανρί το χειρότερο ρεκόρ προπονητή της Μονακό τα τελευταία… 66 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει αρνητική ιστορία ο Τιερί Ανρί στον πάγκο της Μονακό, καθώς έχει το χειρότερο ρεκόρ προπονητή της στη Ligue 1 τα τελευταία 66 χρόνια.

Η σεζόν για τη Μονάκο κυλά πολύ άσχημα και η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία τον περασμένο Οκτώβριο, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να αποχωρεί και τον Τιερί Ανρί να τον αντικαθιστά, κάθε άλλο παρά έχει βελτιώσει τα πράγματα.

Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Ligue 1 και βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού.

Την ίδια ώρα ο Ανρί έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής, καθώς έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο αρνητικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε σπουδαίος στράικερ έχει κοουτσάρει την ομάδα του Πριγκιπάτου σε 12 παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος έχοντας μαζέψει μόλις 9 βαθμούς.

Η επίδοση αυτή είναι η χειρότερη προπονητή της Μονακό από το το 1953 και τον Λάντισλαβ Τουπάλ, δηλαδή τα τελευταία 66 χρόνια!

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top