ΠΑΡΑ-THEMA

Τ/κ ΜΜΕ: «Αυξημένοι έλεγχοι στα οδοφράγματα λόγω Σήφη, απομιμήσεων, ναρκωτικών»

Τ/κ ΜΜΕ: «Αυξημένοι έλεγχοι στα οδοφράγματα λόγω Σήφη, απομιμήσεων, ναρκωτικών»

Η Τ/κ ενημερωτική ιστοσελίδα «Havandis Kibris», αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι οι Κυπριακές Αρχές αύξησαν τα μέτρα ελέγχου στα οδοφράγματα μετά την σύλληψη του Ιωσήφ Ιωσήφ στα κατεχόμενα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο αυξημένος έλεγχος που διενεργούν οι Κυπριακές Αρχές έχουν προκαλέσει ένταση σε όσους περνούν τα οδοφράγματα.

Ο λόγος που αυξήθηκαν οι έλεγχοι τόσο σε όσους πηγαινοέρχονται πεζοί όσο και σ' αυτούς που μεταφέρονται με οχήματα, σύμφωνα πάντα με την «Havandis Kibris», είναι η σύλληψη του Ιωσήφ Ιωσήφ άλλως «Σήφη», στην κατεχόμενη Αμμόχωστο που καταζητείτο για την απόπειρα φόνου κατά του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου και για υπόθεση ναρκωτικών.

Επίσης, αυστηροί έλεγχοι διενεργούνται σε όσους έρχονται από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές, για εντοπισμό προσώπων που ίσως να μεταφέρουν είτε ναρκωτικές ουσίες είτε προϊόντα απομιμήσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top