Eταιρείες με κατασκοπευτικούς δορυφόρους βγάζουν «στο σφυρί» τα μυστικά επιχειρήσεων

Eταιρείες με κατασκοπευτικούς δορυφόρους βγάζουν «στο σφυρί» τα μυστικά επιχειρήσεων

Η επιτήρηση από το διάστημα ήταν κάποτε αποκλειστικό προνόμιο των παγκόσμιων υπερδυνάμεων. Τώρα, ένας αυξανόμενος αριθμός νεοϊδρυόμενων εταιρειών το μετατρέπουν σε μια επιχείρηση

 

Τον Οκτώβριο, η κινεζική επαρχία Γκουανγκντόνγκ - το κέντρο παραγωγής στη νότια ακτή που «οδηγεί» το 12% της οικονομίας της χώρας - σταμάτησε να δημοσιεύει μηνιαία έκθεση για την υγεία των τοπικών εργοστασίων της.

Για πέντε συνεχείς μήνες, αυτός ο βασικός οικονομικός δείκτης είχε δείξει μείωση της εργοστασιακής παραγωγής, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες εφάρμοζαν δισεκατομμύρια δολάρια σε δασμούς για τις κινεζικές εξαγωγές.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.