ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 38χρονο για κλοπή - Καταζητείται ακόμη ένα άτομο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 38χρονο για κλοπή - Καταζητείται ακόμη ένα άτομο

Πρόσωπο ηλικίας 38 ετών, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (25/01), δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής προϊόντων από υποστατικό.

Η εν λόγω υπόθεση διαπράχθηκε στις 17 Ιανουαρίου, 2019, όπου κλάπηκαν διάφορα προϊόντα αξίας 300 περίπου ευρώ, από υποστατικό στη Λευκωσία.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE