Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θέμου Αναστασιάδη στην κηδεία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θέμου Αναστασιάδη στην κηδεία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Κυριακής (27/01), συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του καλλιτεχνικού χώρου στον Θέμο Αναστασιάδη. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο έχασε την ζωή του την Τρίτη (22/01), βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του. 

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για την εξόδιο ακολουθία βρέθηκε πλήθος κόσμου με την σύζυγο και την οικογένεια του να είναι οι τραγικές φιγούρες. Η σύζυγος του Βασιλική Παναγιωτοπούλου έφθασε στην εκκλησία κρατώντας ένα ροζ τριαντάφυλλο για τον αγαπημένο της σύζυγο. 

Τα τρία του παιδιά, Αλίκη, Βύρωνας και Φιλιώ, αμίλητα και σκυφτά αποχαιρέτησαν τον πατέρα τους. 

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE