Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θέμου Αναστασιάδη στην κηδεία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θέμου Αναστασιάδη στην κηδεία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Κυριακής (27/01), συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του καλλιτεχνικού χώρου στον Θέμο Αναστασιάδη. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο έχασε την ζωή του την Τρίτη (22/01), βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του. 

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για την εξόδιο ακολουθία βρέθηκε πλήθος κόσμου με την σύζυγο και την οικογένεια του να είναι οι τραγικές φιγούρες. Η σύζυγος του Βασιλική Παναγιωτοπούλου έφθασε στην εκκλησία κρατώντας ένα ροζ τριαντάφυλλο για τον αγαπημένο της σύζυγο. 

Τα τρία του παιδιά, Αλίκη, Βύρωνας και Φιλιώ, αμίλητα και σκυφτά αποχαιρέτησαν τον πατέρα τους. 

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.