Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θέμου Αναστασιάδη στην κηδεία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θέμου Αναστασιάδη στην κηδεία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Κυριακής (27/01), συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του καλλιτεχνικού χώρου στον Θέμο Αναστασιάδη. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο έχασε την ζωή του την Τρίτη (22/01), βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του. 

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για την εξόδιο ακολουθία βρέθηκε πλήθος κόσμου με την σύζυγο και την οικογένεια του να είναι οι τραγικές φιγούρες. Η σύζυγος του Βασιλική Παναγιωτοπούλου έφθασε στην εκκλησία κρατώντας ένα ροζ τριαντάφυλλο για τον αγαπημένο της σύζυγο. 

Τα τρία του παιδιά, Αλίκη, Βύρωνας και Φιλιώ, αμίλητα και σκυφτά αποχαιρέτησαν τον πατέρα τους. 

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE