Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θέμου Αναστασιάδη στην κηδεία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θέμου Αναστασιάδη στην κηδεία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Κυριακής (27/01), συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του καλλιτεχνικού χώρου στον Θέμο Αναστασιάδη. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο έχασε την ζωή του την Τρίτη (22/01), βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του. 

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για την εξόδιο ακολουθία βρέθηκε πλήθος κόσμου με την σύζυγο και την οικογένεια του να είναι οι τραγικές φιγούρες. Η σύζυγος του Βασιλική Παναγιωτοπούλου έφθασε στην εκκλησία κρατώντας ένα ροζ τριαντάφυλλο για τον αγαπημένο της σύζυγο. 

Τα τρία του παιδιά, Αλίκη, Βύρωνας και Φιλιώ, αμίλητα και σκυφτά αποχαιρέτησαν τον πατέρα τους. 

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE