Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θέμου Αναστασιάδη στην κηδεία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θέμου Αναστασιάδη στην κηδεία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Κυριακής (27/01), συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του καλλιτεχνικού χώρου στον Θέμο Αναστασιάδη. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο έχασε την ζωή του την Τρίτη (22/01), βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του. 

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για την εξόδιο ακολουθία βρέθηκε πλήθος κόσμου με την σύζυγο και την οικογένεια του να είναι οι τραγικές φιγούρες. Η σύζυγος του Βασιλική Παναγιωτοπούλου έφθασε στην εκκλησία κρατώντας ένα ροζ τριαντάφυλλο για τον αγαπημένο της σύζυγο. 

Τα τρία του παιδιά, Αλίκη, Βύρωνας και Φιλιώ, αμίλητα και σκυφτά αποχαιρέτησαν τον πατέρα τους. 

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE