ΥΠΕΞ: «Πρώτη φορά ξεκάθαρο από Τσαβούσογλου – Ήρθε να επιβάλει λύση»

ΥΠΕΞ: «Πρώτη φορά ξεκάθαρο από Τσαβούσογλου – Ήρθε να επιβάλει λύση»

Η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στα κατεχόμενα, έγινε για να επιβάλει και στον Μουσταφά Ακιντζί μορφή λύσης του Κυπριακού, που επιθυμεί η Τουρκία, σχολίασε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Ε/κ ΥΠΕΞ μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ το πρωί της Δευτέρας (28/1), σχολίασε ότι για πρώτη φορά ο Τσαβούσογλου λέει ξεκάθαρα πως η Τουρκία ψάχνει μια λύση που να την βολεύει.

Είπε επίσης ότι, πρέπει να ξεκαθαριστούν οι επιδιώξεις της Τουρκίας και τόνισε ότι πρέπει να προσεχθεί τι λέγεται δημόσια από την πλευρά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Όλοι συμφωνούν πως είναι ανοιχτοί σε όλες τις επιλογές», ανάφερε στις δηλώσεις του ο Τούρκος ΥΠΕΞ, ωστόσο ο κ. Χριστοδουλίδης, τον διέψευσε λέγοντας ότι δεν είναι όλες οι λύσεις στο τραπέζι.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που άνοιξε τον δρόμο για την τουρκική εισβολή πέντε ημέρες αργότερα και τις τραγικές συνέπειες που εξακολουθεί να βιώνει το νησί μέχρι σήμερα.