Ζητά παύση Λακκοτρύπη το ΔΗΚΟ

Ζητά παύση Λακκοτρύπη το ΔΗΚΟ

Το ΔΗΚΟ με αφορμή το χαμένο εμπορικό σήμα του χαλλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο προέβη σε ανακοίνωση ζητώντας μεταξύ άλλων την παύση του Υπουργού Εμπορίου, Γιώργου Λακκοτρύπη.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Επιβεβαιώθηκε τελεσίδικα η απώλεια του εμπορικού σήματος του χαλλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς έμπρακτη ανάληψη πολιτικής ευθύνης.

Η απόφαση, με την οποία τελεσίδικα επιβεβαιώνεται η απώλεια του εμπορικού σήματος του χαλλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελεί εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη, η οποία θα προκαλέσει συνέπειες στην κυπριακή οικονομία και θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την κατοχύρωση του χαλλουμιού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ανάγκη να εργαστούμε συλλογικά από κοινού, γιατί χωρίς συνεργασία δεν θα αντιμετωπιστεί αυτή η πρόκληση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ανάγκη να εργαστούμε συλλογικά από κοινού, γιατί χωρίς συνεργασία δεν θα αντιμετωπιστεί αυτή η πρόκληση»

Την προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE