Ζητά παύση Λακκοτρύπη το ΔΗΚΟ

Ζητά παύση Λακκοτρύπη το ΔΗΚΟ

Το ΔΗΚΟ με αφορμή το χαμένο εμπορικό σήμα του χαλλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο προέβη σε ανακοίνωση ζητώντας μεταξύ άλλων την παύση του Υπουργού Εμπορίου, Γιώργου Λακκοτρύπη.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Επιβεβαιώθηκε τελεσίδικα η απώλεια του εμπορικού σήματος του χαλλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς έμπρακτη ανάληψη πολιτικής ευθύνης.

Η απόφαση, με την οποία τελεσίδικα επιβεβαιώνεται η απώλεια του εμπορικού σήματος του χαλλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελεί εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη, η οποία θα προκαλέσει συνέπειες στην κυπριακή οικονομία και θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την κατοχύρωση του χαλλουμιού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE