Θεμέλιος λίθος για τον 1ο ιδιωτικό Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό της Κύπρου

Θεμέλιος λίθος για τον 1ο ιδιωτικό Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό της Κύπρου

Με την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου αρχίζουν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού -και πρώτου ιδιωτικής εταιρείας στην Κύπρο.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος θα τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο, στις 15 Φεβρουαρίου στις 11:30 στον Βασιλικό, όπου θα ανεγερθεί ο σταθμός.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η κατασκευή του νέου Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού της εταιρείας Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Ο σταθμός αναμένεται να αποτελέσει τον 1ο ιδιωτικό Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Κύπρο και η Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd φιλοδοξεί να καταστεί, η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που θα κατορθώσει να εισέλθει δυναμικά στον τομέα της Ενέργειας και πιο συγκεκριμένα, στην παραγωγή συμβατικού ρεύματος με στόχο την παραγωγή φθηνότερου ρεύματος για τους Κύπριους καταναλωτές.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE