ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΜΕD7 και οδικά έργα «παραλύουν» την Πρωτεύουσα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΜΕD7 και οδικά έργα «παραλύουν» την Πρωτεύουσα

Επί ποδός η Αστυνομία για τη σύνοδο των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης - MED7

Υπενθυμίζουμε τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν την Τρίτη (29/1).

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, λόγω της Συνόδου των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης – MED7 και της καθόδου στην Κύπρο, Αρχηγών και Ανωτάτων Αξιωματούχων Ευρωπαϊκών Κρατών, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Για το λόγο αυτό θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Θυμίζουμε ότι σε αρκετά σημεία της Πρωτεύουσας διεξάγονται οδικά έργα τα οποία επηρεάζουν επίσης την τροχαία κίνηση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.