ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΜΕD7 και οδικά έργα «παραλύουν» την Πρωτεύουσα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΜΕD7 και οδικά έργα «παραλύουν» την Πρωτεύουσα

Επί ποδός η Αστυνομία για τη σύνοδο των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης - MED7

Υπενθυμίζουμε τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν την Τρίτη (29/1).

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, λόγω της Συνόδου των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης – MED7 και της καθόδου στην Κύπρο, Αρχηγών και Ανωτάτων Αξιωματούχων Ευρωπαϊκών Κρατών, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Για το λόγο αυτό θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Θυμίζουμε ότι σε αρκετά σημεία της Πρωτεύουσας διεξάγονται οδικά έργα τα οποία επηρεάζουν επίσης την τροχαία κίνηση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE