ΠΑΦΟΣ: Κι άλλες συλλήψεις ανηλίκων για τις κλοπές από σχολείο

ΠΑΦΟΣ: Κι άλλες συλλήψεις ανηλίκων για τις κλοπές από σχολείο

Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας (28/1) βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 15 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης σχολικού κτιρίου και κλοπής.

Οι δύο νεαροί φέρονται να ενέχονται σε υπόθεση διάρρηξης σχολικού κτιρίου και κλοπής, καθώς και απόπειρας διάρρηξης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου στις 27/1/2019.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό διήμερη κράτηση άλλο πρόσωπο ηλικίας 16 χρόνων.

Θυμίζουμε ότι ο ανήλικος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κλέβει σε σχολείο της Πάφου το βράδυ της Κυριακής (27/1).

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE