ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό αλλά αναίμακτο ατύχημα –Μεγάλος όγκος χώματος πάνω σε διερχόμενο όχημα

ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό αλλά αναίμακτο ατύχημα –Μεγάλος όγκος χώματος πάνω σε διερχόμενο όχημα

Σοβαρό αλλά ευτυχώς αναίμακτο ατύχημα λίγο πριν από τις 08:00 (29/01) στο δρόμο Αγίου Νικολάου – Μανδριών – Πλατρών.

Σε σημείο του δρόμου υπήρξε κατολίσθηση με αποτέλεσμα μεγάλος όγκος χωμάτων και πετρών να πέσει σε διερχόμενο όχημα.

Ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό, καθώς το χώμα ώθησε στην ουσία το αυτοκίνητο, κι έτσι αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο καταπλάκωσής του.

Η Αστυνομία Πάφου, ανταποκρίθηκε άμεσα στο περιστατικό, ενώ εκτός από μέλη της δύναμης μετέβησαν άμεσα στο σημείο ασθενοφόρο και πυροσβεστικό όχημα.

Ευτυχώς όπως διαπιστώθηκε κι επί τόπου, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία του.

Να σημειωθεί ότι το φαινόμενο είναι συχνό, καθώς ο τύπος του χώματος στην περιοχή είναι τέτοιος, ώστε να έχουμε συχνά μεταβολές στη γεωμορφολογία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE