ΚΥΠΡΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κάθε σταυροδρόμι και αστυνομικός

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κάθε σταυροδρόμι και αστυνομικός

Περιπολικά και μέλη της Δύναμης βρίσκονται από το πρωί σε κάθε κεντρική οδό της πρωτεύουσας και της Λάρνακας.  

Επί ποδός η Αστυνομία για τη σύνοδο των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης - MED7, καθώς όπως πληροφορούμαστε στους δρόμους της πρωτεύουσας και της Λάρνακας από το πρωί της Τρίτης 29/1 βρίσκονται πάνω από 800 άτομα της αστυνομικής δύναμης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Αστυνομία τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας λήφθηκαν λόγω της Συνόδου των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης – MED7 και της καθόδου στην Κύπρο, Αρχηγών και Ανωτάτων Αξιωματούχων Ευρωπαϊκών Κρατών, και ως εκ τούτου η Δύναμη ανακοινώνει πως θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και στους δρόμους βρίσκεται μεγάλος αριθμός μελών της, η Αστυνομία έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα και έχει προχωρήσει με τον απαραίτητο σχεδιασμό ούτως ώστε να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα και χωρίς καθυστέρηση όλα τα έκτακτα περιστατικά της καθημερινότητας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top