Α. Παπέττα: Εξετάσεις από Ινστιτούτο Νευρολογίας για τον ιό που στοίχησε τη ζωή του 20μηνου αγοριού

Α. Παπέττα: Εξετάσεις από Ινστιτούτο Νευρολογίας για τον ιό που στοίχησε τη ζωή του 20μηνου αγοριού

Δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις και για εξειδικευμένες μικροβιολογικές εξετάσεις, λήφθηκαν σήμερα Τετάρτη (30/1) από τη σορό του αγοριού, ενάμιση μόλις ετών, που πέθανε την περασμένη Δευτέρα (28/1) στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε σήμερα από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και τον ιδιώτη ιατροδικαστή, Μάριο Ματσάκη, ο οποίος κλήθηκε από πλευράς της οικογένειας του άτυχου παιδιού.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Παπέττα ανέφερε πως "υπήρξε εικόνα πνευμονίας και σηψαιμίας", ενώ κληθείσα να αναφέρει κατά πόσο πρόκειται για περιστατικό γρίπης Α`, ανέφερε πως ο ιός που προκάλεσε τα συμπτώματα αυτά θα εξακριβωθεί επίσημα μέσα από τις ιστοπαθολογικές και εξειδικευμένες μικροβιολογικές εξετάσεις στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

" Αναμένουμε να μας δείξουν ακριβώς ποιο μικρόβιο, ποιος ιός ήταν", συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως το αγοράκι μεταφέρθηκε, το βράδυ της Κυριακής, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από ιδιώτη παιδίατρο και ακολούθως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Απο ΚΥΠΕ

 *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE