Οχι στο ΓεΣΥ και από Νευροχειρουργική Εταιρεία Κύπρου 

Οχι στο ΓεΣΥ και από Νευροχειρουργική Εταιρεία Κύπρου 

Να μην ενταχθούν στο προτεινόμενο από το κράτος σήμερα Γενικό Σχέδιο Υγείας προτρέπει τα μέλη της και η Νευροχειρουργική Εταιρεία Κύπρου σημειώνοντας ότι το εν λόγω σχέδιο «δυστυχώς παρουσιάζει αρκετές προχειρότητες που δεν εξασφαλίζει ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασθενών, πολύ δε περισσότερο των ασθενών που χρήζουν νευροχειρουργικής φροντίδας».

Σε ανακοίνωσή της η Νευροχειρουργική Εταιρεία Κύπρου αναφέρει ότι «λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα των περιστατικών που αντιμετωπίζουμε τόσο σε χρόνια όσο και σε επείγοντα, πιστεύουμε ότι ένα καλά προγραμματισμένο και μελετημένο ΓεΣΥ θα βοηθούσε τόσο τους ασθενείς όσο και τους γιατρούς μας».
 
Προσθέτει ότι «όσο η εξωνοσοκομειακή, όσο και η ενδονοσοκομειακή εργασία όπως προτείνεται από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας δεν μας βρίσκει σύμφωνους».
 
Η Νευροχειρουργική Εταιρεία Κύπρου εκφράζει στήριξη στις αποφάσεις της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου και στις ενέργειες του Διοικητικού του Συμβουλίου για βελτίωση του ΓεΣΥ, με γνώμονα την παροχή ποιοτικής και ασφαλούς φροντίδας Υγείας στην Κύπρο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE