Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος πέντε γνωστών ξενοδοχείων της Κύπρου

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος πέντε γνωστών ξενοδοχείων της Κύπρου

Δημοσίευμα θέλει τον εκπρόσωπο στο Ηνωμένο Βασίλειο κυπριακού ομίλου ξενοδοχείων να έχει παραιτηθεί.

Σύμφωνα με τη «travelweekly», o Διευθυντής Πωλήσεων των Kanika Hotels and Resorts, Darren Eade, αφήνει τη θέση του και αποχωρεί από την εταιρεία.

Ο Eade, ήταν μεταξύ άλλων και ο εκπρόσωπος για τέσσερα χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο του ομώνυμου κυπριακού ομίλου ξενοδοχείων, ο οποίος περιλαμβάνει τα: Alexander The Great Beach Hotel και Olympic Lagoon Resort που βρίσκονται στην Πάφο, Elias Beach Hotel στη Λεμεσό και Οlympic Lagoon Resort και Olympic Bay στην Αγία Νάπα. Μάλιστα, προηγουμένως εργαζόταν στο Aphrodite Hills.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα Kanika Hotels and Resort αναδιοργανώνουν το Τμήμα Πωλήσεων τους και η θέση του δεν πρόκειται να πληρωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE