ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικολόγοι: «Έστω και αργά η υπόθεση Νίκολσον συζητήθηκε στο Υπουργικό» - Προβληματικός και ο διορισμός Πολύζου

Οικολόγοι: «Έστω και αργά η υπόθεση Νίκολσον συζητήθηκε στο Υπουργικό» - Προβληματικός και ο διορισμός Πολύζου

«Έστω και αργά η υπόθεση Νίκολσον συζητήθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο», αναφέρει με γραπτή του ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών.

«Έστω και αργά και με καθυστέρηση τριών εβδομάδων το Υπουργικό Συμβούλιο φαίνεται ότι ασχολήθηκε με την υπόθεση του παράνομου - εξ όσων φαίνεται - διορισμού του Προέδρου του ΟΚΥπΥ κ. Νίκολσον», αναφέρει το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών.

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο 02/02, το Κίνημα κάνει λόγο στον παράνομο διορισμό του κ Νίκολσον ο οποίος όπως αναφέρουν έγινε «κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας αφού αυτή τροποποιήθηκε για να βολεύει τα επιφανή μέλη του ΔΣ του ΟΚΥπΥ».

«Η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή και η πρώτη έκθεση του Γενικού Εισαγγελέα οδηγούν στο συμπεράσματα ότι ο διορισμός του κ. Νίκολσον είναι παράνομος. Προβληματικός θεωρείται και ο διορισμός του κ. Πολύζου Γενικού Διευθυντή του οργανισμού, κάτι το οποίο θα κριθεί και ενώπιον της δικαιοσύνης», τονίζει το Κίνημα.

«Το θέμα αυτών των διορισμών συζητήθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων στο Προεδρικό με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να φαίνεται να  λαμβάνει υπόψη την θέση ορισμένων Αρχηγών Κομμάτων. Ελπίζουμε πολύ σύντομα και η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου να τοποθετηθεί γραπτώς και επισήμως καλώντας τον Πρόεδρο Αναστασιάδη  σε ανάκληση του διορισμού του κ. Νίκολσον.

Όσοι επιθυμούν την θωράκιση της διαδικασίας αυτονόμησης των δημοσίων Νοσοκομείων και κατά επέκταση του ΓΕΣΥ, οφείλουν να ζητήσουν το άμεσο ξεκαθάρισμα των υποθέσεων Νίκολσον και Πολύζου», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top