ΕΛΛΑΔΑ: Επιχείρηση εντοπισμού παιδιών στον ποταμό Έβρο

ΕΛΛΑΔΑ: Επιχείρηση εντοπισμού παιδιών στον ποταμό Έβρο

Επιχείρηση για εντοπισμό τεσσάρων προσώπων, τριών εκ των οποίων είναι παιδιά, έστησαν οι ελληνικές αρχές στον ποταμό Έβρο, από το πρωί του Σαββάτου (2/2).

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται το Euronews, αναφέρουν ότι ομάδα 12 ατόμων που επέβαιναν φουσκωτής βάρκας, επιχείρησαν μέσω Έβρου, να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Η φουσκωτή βάρκα έσκασε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες σε αυτή να πέσουν στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Οκτώ άτομα κατάφεραν να προσεγγίσουν ελληνική νησίδα, να καλέσουν σε βοήθεια και να διασωθούν.
Μαρτυρίες που επικαλείται το Euronews, αναφέρουν ότι αγνοείται η τύχη τεσσάρων ατόμων, με τρεις εξ αυτών να είναι παιδιά.

Στην περιοχή Πετράδων Διδυμοτείχου, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE