«Τελειώνουν» την Δικαστική Επιτροπή; (νέες εξελίξεις)

«Τελειώνουν» την Δικαστική Επιτροπή; (νέες εξελίξεις)

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έρχονται να φέρουν αλλαγές στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, αναμένεται να γίνει εισήγηση για διορισμό αθλητικού δικαστή και να σταματήσει την λειτουργία της η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ.

Πρόκειται για μια πρόταση που υπάρχει στην ατζέντα του Συμβουλίου και εφόσον υλοποιηθεί, τότε θα φέρει αλλαγές στο χώρο του ποδοσφαίρου μας.

Η συνεδρία του Δ.Σ της ΚΟΠ είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 το απόγευμα και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα προχωρήσει σε ενημέρωση για τις αλλαγές στις δομές του δικαστικού σώματος.

Τις ποινές θα επιβάλει ο αθλητικός δικαστής και όχι η Δικαστική Επιτροπή όπως γίνεται μέχρι στιγμής. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE