Νέες ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ και ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ έξω από το ΟΑΚΑ!

Νέες ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ και ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ έξω από το ΟΑΚΑ!

Την ένταση στο μπουθ που φιλοξενούσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ακολούθησαν επεισόδια με τα ΜΑΤ έξω από το πέταλο των οργανωμένων στο ΟΑΚΑ.

Μετά το σφύριγμα της λήξης έγιναν επεισόδια κάτω από το μπουθ που φιλοξενούσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα το κλίμα να αγριέψει. Στη συνέχεια, υπήρξαν συγκρούσεις μερίδας οργανωμένων των «κιτρινόμαυρων» με τα ΜΑΤ έξω από το πέταλο.

 Έπεσαν κροτίδες και οι αρχές απάντησαν με δακρυγόνα, κάνοντας την ατμόσφαιρα για μια ακόμα φορά αποπνικτική.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, στη συνεδρίαση που σηματοδότησε την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές του 2026, πήρε αποφάσεις που προκαλούν πολιτικό αντίκτυπο και συζητήσεις εντός και εκτός κόμματος. Η εξαίρεση από τον κανόνα των τριών θητειών για τους βουλευτές Γιώργο Λουκαΐδη και Άριστο Δαμιανού, σε συνδυασμό με την απουσία από τα ψηφοδέλτια της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Κώστα Κώστα, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα τόσο για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ όσο και για τις ισορροπίες στη βάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE