ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To θέμα πως το ΒΛΕΠΕΙΣ το ποτήρι… Τι ΠΡΕΠΕΙ ν’ αλλάξει

To θέμα πως το ΒΛΕΠΕΙΣ το ποτήρι… Τι ΠΡΕΠΕΙ ν’ αλλάξει

Λευκή ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των παιχτών της ΑΕΛ, στη χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αν και δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία (μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Πάφο) να βγουν μόνοι στην κορυφή, όσοι το βλέπουν μισογεμάτο το ποτήρι, δεν χαλάστηκαν με την εξασφάλιση ενός βαθμού. 

Λαμβανομένης υπόψη και της εικόνας της αναμέτρησης, αφού η ομάδα δεν φανέρωσε πολλές αρετές στο επιθετικό κομμάτι. Έκανε 1-2 φάσεις για γκολ, αλλά την κράτησε στα δύσκολα ο Πρότσεκ. 

Όσοι το βλέπουν μισοάδειο το ποτήρι, στέκονται στο ότι η ομάδα δεν έχει καθόλου ικανοποιητικό απολογισμό στα παιχνίδια ντέρμπι στο Τσίρειο. Συγκεκριμένα, έχει ηττηθεί από Απόλλωνα, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, έφερε ισοπαλία χθες. 

Όταν ρωτήθηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη συνέντευξη τύπου, είπε πως «στα εκτός έδρας ντέρμπι πήραμε κάποιες νίκες, δεν θέλω να αναφέρω ως δικαιολογία τη διαφορά στους προϋπολογισμούς με τις άλλες ομάδες». 

Ο Βόσνιος τεχνικός, αν και δεν επεκτάθηκε περαιτέρω, ξέρει ότι θα πρέπει να παρουσιάζει η ομάδα πιο δυνατό και πιο αποφασιστικό χαρακτήρα στα συνεχόμενα ντέρμπι που ακολουθούν. Όχι τόσο για να κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά αν θέλουν σε κάποια στιγμή να πιστέψουν ακόμα και στην κατάκτηση του τίτλου. 

Είναι σημαντικό να την… σπρώξουν λίγο παραπάνω οι καινούργιοι παίχτες. Ο Μπορίς Γκοντάλ ήταν πάλι αρκετά καλός. Μπόλικη ενέργεια είχε ο Αντόνια Τζαρσίνιο, ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίχτης μετά τον Πρότσεκ. 

Εξαφανισμένος ήταν ο Αντάμοβιτς, ο Κροάτης αν και γνωρίζει το επαγγελματικό περιβάλλον από την προ τριετίας θητεία του στην ομάδα, χρειάζεται χρόνο να αφομοιωθεί στον τρόπο που αγωνίζεται η φετινή ομάδα. 

Εκτός αποστολής ήταν ο Σλοβάκος φορ Σράνζ, το μήνυμα που έδωσε ο Κέρκεζ στη συνέντευξη τύπου, είναι ότι χρειάζεται ακόμα κάποιο χρόνο να μπει να παίξει. 

Όσον αφορά τον Λαφράνς, που έμεινε στον πάγκο, το κατάλαβε κι ο ίδιος ο παίχτης όταν αποκτήθηκε ο Γκοντάλ, ότι θα μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του για τους επόμενους τρεις μήνες που θα είναι μέλος της ομάδας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top