ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχεδόν το… ΑΠΟΛΥΤΟ! Τι έκανε η Ομόνοια στα παιχνίδια με ΑΕΛ, Πάφο FC και Λίβερπουλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σχεδόν το… ΑΠΟΛΥΤΟ! Τι έκανε η Ομόνοια στα παιχνίδια με ΑΕΛ, Πάφο FC και Λίβερπουλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Πέντε νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακου που μας πέρασε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 γνώρισε την πρώτη της ήττα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» αν και προηγήθηκαν στο σκορ, έχασαν με 1-2 από την ΑΕΛ με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Το μοναδικό γκολ του «τριφυλλιού» πέτυχε ο Ανδρέας Ποντικός. Μετά την ήττα η ομάδα μας παρέμεινε στους έξι βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 πέτυχε την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Για την 3η αγωνιστική οι «πράσινοι» κέρδισαν εκτός έδρας την ΑΕΛ με 0-3. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ανώτερη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έφτασε απολύτως δίκαια στο πρώτο της «τρίποντο». Τα τρία τέρματα σημείωσαν οι Κέζος, Κημήτρη και Αγγγελή. Πλέον, μετά από τρεις αγωνιστικές το «τριφύλλι» έχει τέσσερις βαθμούς με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 επέστρεψε στις νίκες με δραματικό τρόπο. Το «τριφύλλι» επιβλήθηκε εντός έδρας με 2-1 της ΑΕΛ στο τελευταίο λεπτό με ανατροπή. Τα γκολ που έδωσαν το τρίποντο στους «πράσινους» πέτυχαν οι Σπυριδάκης (πεν.) και Πίσσης. Η νίκη αυτή ανέβασε στην ΟΜΟΝΟΙΑ στους επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες, με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου παραμένει αήττητη στις φετινές της υποχρεώσεις.

H OMONOIA U14 πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΛ με 4-0, έφτασε στους 9 βαθμούς, με συντελεστή τερμάτων επτά υπέρ και μηδέν κατά. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι και έφτασαν άνετα στο 4-0 χάρη στα δύο γκολ του Νεοφύτου και το ένα των Παναγιώτου και Παπαδόπουλου. Πλέον, μετά από τρεις αγωνιστικές το «τριφύλλι» έχει εννέα βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

H OMONOIA U13 επιβλήθηκε 4-0 της Πάφος FC, επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο στις νίκες. Δύο γκολ πέτυχε ο Θεοδώρου, ενώ από ένα πέτυχε ο Ανδρέου και ο Ζουλαφάκης που πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή. Με τη νίκη της αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 εξασφάλισε και μαθηματικά τη θέση της στην πρώτη δεκάδα. Επίσης, χτες πέτυχε τη δέκατη της νίκη στη φετινή σεζόν. Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος κέρδισε εκτός έδρας τη Liverpool Academy με 1-3. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο παιχνίδι, όμως η ομάδα μας κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα με τα γκολ των Οζλέρ, Γιαννακού και Αγγελή, για να κερδίσει έτσι τους τρεις βαθμούς. Μετά από 18 αγωνιστικές οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς και απολογισμό 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Αναλυτικά:

U17: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1

U16: ΑΕΛ – OMONOIA 0-3

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 2-1

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ  4-0

U13: OMONOIA – ΠΑΦΟΣ FC 4-0

U13: LIVERPOOL ACADEMY – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top