Μητέρα καταγγέλλει: ΜΜΕ δημοσιοποίησαν ότι τα παιδιά μας χάθηκαν στο Τρόοδος πριν το μάθουμε εμείς

Μητέρα καταγγέλλει: ΜΜΕ δημοσιοποίησαν ότι τα παιδιά μας χάθηκαν στο Τρόοδος πριν το μάθουμε εμείς

Για λανθασμένο χειρισμό και συγκεχυμένες πληροφορίες κάνει λόγο μητέρα προσκόπου που χρειάστηκε να διασωθεί το Σάββατο 3/2 στο Τρόοδος.

 

Όπως γράφει ο Dialogos.com.cy, μητέρα προσκόπου, η οποία μίλησε στον Άστρα, καταγγέλλει ότι αρκετά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση του αποπροσανατολισμού των προσκόπων και την ανάγκη διάσωσης τους πριν ακόμη οι ίδιοι οι γονείς των προσκόπων να ενημερωθούν.

Παράλληλα με τα πιο πάνω η μητέρα του προσκόπου αναφέρει πως ο συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και ομάδων δεν ήταν καλός με αποτέλεσμα να μεταδίδονται συγκεχυμένες πληροφορίες, ενώ παράλληλα οι υπεύθυνοι δεν γνώριζαν τα ονόματα των παιδιών που μετέφεραν με το ελικόπτερο στο Νοσοκομείο Λάρνακας. 

Να σημειωθεί πως όπως αναφέρει η μητέρα κάποια ΜΜΕ μετέδιδαν λανθασμένες ή και παραποιημένες ειδήσεις σχετικά με το ζήτημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE