ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δικαίωμα στον Μιλάνοφ και δεν… ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

Δικαίωμα στον Μιλάνοφ και δεν… ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

Συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τέλος της τρέχουσας περιόδου με τον ΑΠΟΕΛ έχει ο Ζίφκο Μιλάνοφ.

Ο παίκτης είναι αυτός που υποδείχθηκε να διαγραφεί από το δυναμικό του ΑΠΟΕΛ, ενώ ο ίδιος αναμένει προτάσεις από Βουλγαρία μεριά για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM το πρωί της Δευτέρας ανάφερε περί αυτού του κεφαλαίου τα εξής: 

«Είναι ο Ζίφκο που έχει αφαιρεθεί ναι, δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και αν θα πάει στην Βουλγαρία για να συνεχίσει την καριέρα του. Εμείς δώσαμε το δικαίωμα στον ποδοσφαιριστή να μπορεί να είναι με την ομάδα και να προπονείται διότι έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Η μεταγραφική περίοδος στη Βουλγαρία τώρα έχει ανοίξει δεν μας έχει προσεγγίσει κάνεις ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται».

Διαβάστε επίσης: 

Το ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ εντός της ημέρας – Το σκηνικό γύρω από τα νέα αποκτήματα και τι συμβαίνει με Ντε Βινσέντι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top