BUSINESS NEWS

Ο Σύνδεσμος Αξιογράφων ζητεί κατά προτεραιότητα εκδίκαση αγωγών μελών του εναντίον των τραπεζών

Ο Σύνδεσμος Αξιογράφων ζητεί κατά προτεραιότητα εκδίκαση αγωγών μελών του εναντίον των τραπεζών

Επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου απέστειλε σήμερα ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, ζητώντας όπως διαβεβαιώσει ότι οι έξι δικαστές θα εκδικάζουν μόνο ή κατά προτεραιότητα τις αγωγές που τα μέλη του Συνδέσμου κινούν εναντίον των τραπεζών.



Στην επιστολή του την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι «επικρατεί μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των μελών μας, λόγω του ότι κυκλοφορούν φήμες, ότι το νομοσχέδιο έγινε για να επιταχυνθεί η εκδίκαση των αγωγών που οι τράπεζες κινούν εναντίον δανειοληπτών και όχι για να επιταχυνθεί η εκδίκαση των αγωγών που τα μέλη μας κινούν εναντίον των τραπεζών για το έγκλημα των αξιογράφων».

«Αντιλαμβάνεστε ότι αν οι έξι δικαστές θα εκδικάζουν ταυτόχρονα και τις αγωγές των τραπεζών, οι οποίες είναι χιλιάδες, οι δικές μας υποθέσεις που είναι μερικές εκατοντάδες, ούτε ύστερα από 6-7 χρόνια δεν θα εκδικαστούν οι δικές μας αγωγές. Δεδομένης δε της πάγιας τακτικής των μεγαλοδικηγόρων των τραπεζών να εφεσιβάλλουν τις εις βάρος τους αποφάσεις, θα πρέπει στα 6-7 χρόνια να προστεθούν άλλα τόσα», προσθέτει.

Καταλήγοντας ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων επαναλαμβάνει το πάγιο αίτημά του ζητώντας από τον Υπουργό Δικαιοσύνης όπως λάβει προσχέδιο του σχετικού νομοσχεδίου για να υποβάλει τις παρατηρήσεις του προτού αυτό κατατεθεί στη Βουλή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top