Προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση Μανιάτη

Προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση Μανιάτη

Ο Γιάννης Μανιάτης είναι μία από τις περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών που προτάθηκαν στον Αρη.

Ο Αρης απέκτησε τον Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή να μην είναι η τελευταία κίνηση των Κιτρινόμαυρων στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Μανιάτης, προτάθηκε στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο Ελληνας μέσος, που προσφάτως έμεινε ελεύθερος από την Αλάνιασπορ, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αν τα βρει στο οικονομικό σκέλος με τους Κίτρινους δεν αποκλείεται να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE