ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κύπριος προπονητής που του αξίζουν συγχαρητήρια

Ο Κύπριος προπονητής που του αξίζουν συγχαρητήρια

Αθόρυβος, δουλευταράς, με σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα και δείγματα γραφής ως προπονητής, που προκαλούν θαυμασμό.

Ο Γιαννάκης Ποντικός δεν επεδίωξε ποτέ την δημοσιότητα, ούτε και τις μεγάλες κουβέντες. Είναι προπονητής στην Ελπίδα Ξυλοφάγου στην Β΄ Κατηγορία και ο άνθρωπος κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο της ομάδας.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, είναι πολλοί αυτοί που θεωρούσαν την Ελπίδα Ξυλοφάγου ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Άλλο όμως η θεωρία και άλλο η πράξη. Ο Γιαννάκης Ποντικός δούλεψε με τους παίκτες του και αυτή την στιγμή η ομάδα είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς.

Ο Ποντικός έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, την εμπιστοσύνη της ομάδας και έχει εμπνεύσει τους παίκτες του με εξαιρετικό τρόπο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς και είναι με χαρά που βλέπουμε ανθρώπους που έχουν προσφέρει και μας έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές, να συνεχίζουν στο ποδόσφαιρο μας.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Γ. Ποντικό στη συνέχεια και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα. Για την ποδοσφαιρική δεν χρειάζονται σχόλια. Άφησε τη δική του ιστορία.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top