ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο προπονητής και οι παίκτες… τη δουλειά τους

Ο προπονητής και οι παίκτες… τη δουλειά τους

Ξαφνικά, όλοι στον Απόλλωνα ασχολούνται με την υπόθεση της ένστασης των «κυανολεύκων» για αντικανονική συμμετοχή του Ουζόχο στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Μόνο που… έρχεται νέο ντέρμπι και μάλιστα απέναντι στην ΑΕΛ και η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη και απόλυτα προσηλωμένη στο συγκεκριμένο ματς, αφήνοντας τη διοίκηση να κάνει τη δουλειά της.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προετοιμάσει την ομάδα του για μία ακόμη «μάχη» με μοναδικό στόχο φυσικά την επιστροφή στις νίκες και χωρίς να έχει στο μυαλό του τις όποιες εξελίξεις στην υπόθεση Ουζόχο.

Ο Κύπριος τεχνικός αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι, αφού πέραν των τραυματιών, θα απουσιάσουν και οι Ρομπέρζ, Σακέτι λόγω καρτών.

Πρόκειται για δύο βασικές και… αναντικατάστατες μονάδες στο «κυανόλευκο» ρόστερ, κάτι που προκαλεί μεγάλο «πονοκέφαλο» στον κόουτς του Απόλλωνα, ο οποίος θα πρέπει για μία ακόμη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, να… «ανακατέψει την τράπουλα», προχωρώντας αν χρειαστεί, ακόμη και σε «αλχημείες».

Λύσεις βέβαια υπάρχουν, όμως το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορέσουν να καλύψουν επάξια τα κενά των Ρομπέρζ και Σακέτι στο κέντρο της άμυνας και στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι αντικαταστάτες τους, χωρίς φυσικά να αποκλείεται και κάποια κίνηση-έκπληξη/ματ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top