ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις
Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Οι «πράσινοι» θα έχουν επιπλέον επιλογές και σημαντικότερη επιστροφή θεωρείται αυτή του Νούνο Ασίς ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την ΑΕΛ αφού είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Πορτογάλος δίνει άλλη δυναμική και μεγαλύτερη ποιότητα στην Ομόνοια. Έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά και γερά πνευμόνια παρά το γεγονός ότι διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του.
Ο Καϊάφας προσδοκεί σε σημαντική βοήθεια από τον Πορτογάλο από τον οποίο περιμένει να κάνει κουμάντο στο κέντρο και να μοιράσει παιχνίδι. Θα περάσουν πολλές μπαλιές από τα δικά του πόδια και αν η απόδοση του Ασις κυμανθεί στα επίπεδα των μεγάλων του δυνατοτήτων θα είναι ένα ισχυρό ατού στην προσπάθεια της Ομόνοιας για τη νίκη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις