Μπήκε σε φουλ ρυθμό ο Ρούνιε

Μπήκε σε φουλ ρυθμό ο Ρούνιε

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε η Ομόνοια την προετοιμασία της για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ που θα γίνει το Σάββατο και θα αρχίσει στις 16:00

Φυσιοθεραπεία έκαναν οι Μίκαελ Ποτέ και Άλεξ Ρούμπιο, ενώ μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Γεράσιμος Φυλακτού. Κανονικά προπονήθηκε ο Ιβάν Ρούνιε.

Για αύριο υπάρχει καθορισμένη απογευματινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.